Rioolrenovatie in Leiden

Heeft u de laatste tijd regelmatig te maken met kleine mankementen aan uw riolering? Wellicht is het dan tijd voor rioolrenovatie. Dit is een goede optie wanneer complete vervanging nog niet nodig is, maar het riool wel moet worden opgeknapt. Voor reparatie van de riolering kunt u in Leiden en omstreken terecht bij ATF Loodgieter & Onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw riool weer functioneert als nieuw.

Rioolreparatie door relinen

Reparaties aan het riool doen wij door middel van relinen. We brengen via een put een kous aan in de riolering, die vervolgens uithardt. Zo worden zwakke plekken van de buis bedekt en kan uw riool weer jaren mee. Deze speciale riooltechniek heeft diverse voordelen. We vernieuwen het riool van binnenuit. Dat betekent dat we niet aan openbreken hoeven te doen! Dat scheelt u niet alleen veel hinder, maar ook geld. Relining is, kortom, een ideale methode voor rioolrenovatie. Is het riool zo verouderd dat riool renovatie niet meer mogelijk is, dan kunnen wij ook de riolering aanleggen en vervangen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de voordelen van relining? Of wilt u ons meteen inschakelen voor rioolrenovatie of rioolreiniging? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u het contactformulier op deze website invullen, dan hoort u vlug van ons. Als u liever rechtstreeks contact heeft, kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 070 - 207 50 67. Rioolrenovatie nodig? In de regio Leiden kunt u op ons rekenen. Naast het renoveren helpen wij onze klanten ook met verstoppingen.