Ontstoppen in Leiden

Vermoedt u dat u een verstopte waterleiding heeft? Een verstopte riolering komt nooit op een gelegen moment. Dat weten wij als geen ander, daarom werken wij met een 24-uurs rioolservice. Woont u in Leiden of in omgeving? Dan kunt u dag en nacht de hulp van ATF Loodgieter & Onderhoud inschakelen. Zelfs in het weekend, ’s nachts en op feestdagen! Ook als bedrijf kunt u ons inschakelen. Neem contact met ons op via 070 - 207 50 67 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in voor het aanvragen van een offerte.

 

Wij verhelpen onder andere uw verstopping in uw:

  • riool
  • doucheputje
  • keuken / gootsteen
  • afvoer

Heeft u last van een verstopping en zoekt u met spoed een rioolspecialist? Twijfel dan niet en schakel ons in. Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over specialistische materialen, middelen en apparatuur om uw rioolstelsel te ontstoppen. Zo bent u weer snel verzekerd van een goed werkende riolering.

Zelf uw riool ontstoppen?

Wilt u zelf aan de slag gaan met het ontstoppen van uw riool? Probeer het dan eerst met een ontstopper. Deze trekt vuil aan en zorgt ervoor dat verstoppingen opgelost worden. Werkt dit niet? Ga dan over op ontstoppingsmiddel. Let op dat u een goed middel gebruikt dat de leidingen niet aantast of beschadigd. Laat het even inwerken en spoel het dan door met veel water. Lukt deze manier van ontstoppen ook niet? Dan kunt u rekenen op onze hulp! Professioneel, ervaren en vakkundig. Wij lossen uw probleem zo snel en efficiënt mogelijk op. In de regio Leiden bent u voor ontstoppen bij ons aan het juiste adres.