Gootsteen ontstoppen in Leiden

Zit uw gootsteen verstopt? ATF Loodgieter & Onderhoud helpt u graag om uw gootsteen te ontstoppen. Wij helpen onze klanten al jarenlang met hun verstopte gootsteen. Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technieken om uw probleem te verhelpen. Voor al uw problemen met uw riool kunt u terecht bij ATF Loodgieter & Onderhoud. Neem contact met ons op via 070 - 207 50 67 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in voor het aanvragen van een offerte.

Hoe een beginnende verstopping herkennen?

Vanzelfsprekend heeft u last van een verstopping wanneer het water niet meer wegloopt. Dan bent u al te laat, is uw gootsteen al verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen. Hier staan daarom een aantal punten waar u een beginnende verstopping aan kunt herkennen. In dit geval kunt u op tijd in actie komen.

  • Water loopt moeilijk weg na het verwijderen van de stop.
  • Het weglopen van water gaat gepaard met luchtbelletjes uit te afvoer.
  • Het weglopen van water gaat gepaard met een borrelend geluid.

Rioolinspectie

Het rioleringssysteem is een belangrijk onderdeel van uw woning of winkel. Indien dit niet goed werkt dan kunt u geen gebruik meer maken van uw toilet, gootsteen of zelfs douche. Bij een ernstige verstopping waarbij bij meerdere delen in het huis verstopt zijn, kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren om het probleem bij u te verhelpen. Hierbij is het niet nodig om hak- en breekwerk uit te voeren. Dit scheelt veel extra werk en kosten. Het periodiek uit laten voeren van een rioolinspectie wordt dan ook aangeraden om uw rioleringssysteem in goede staat te houden.

Rioolreiniging

Na een rioolinspectie zullen onze specialisten u van advies voorzien. Mocht het advies zijn om een rioolreiniging uit te laten voeren, dan kunnen onze rioolexpert dat ook. Met het materiaal waarover wij beschikken kunnen wij uw riool grondig reinigen zodat alles weer naar behoren werkt.