Rioolreiniging in Leiden

Om verstoppingen te voorkomen is het verstandig om regelmatig rioolreiniging uit te laten voeren. Ongewenst vuil wordt verwijderd, zodat een verstopping geen kans meer heeft. Woont u in Leiden of omgeving en zoekt u een specialist op het gebied van rioolreiniging? Neem dan contact op met ATF Loodgieter & Onderhoud. Wilt u naast reiniging ook uw riool laten inspecteren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij sporen scheurtjes en gaten in uw riolering in Leiden voor u op en repareren deze op deskundige wijze.

Meer dan rioolreiniging

Niet alleen kunnen wij het riool voor u reinigen. De riolering ontluchten behoort ook tot ons dienstenpakket. Als we bij de reiniging mankementen tegenkomen, kunnen we die voor u verhelpen. Tevens kunnen we voor u putten leegpompen en schoonmaken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • septic tank
  • zandputten
  • vetvangputten
  • regenwaterputten
  • straatkolken

We legen en reinigen deze putten met behulp van vacuümwagens. Het slib dat hierbij vrijkomt, voeren we verantwoord af. Uw veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Ook dak(goot)werkzaamheden in Leiden

Naast rioolreiniging zijn wij ook uw expert voor het reinigen van dakgoten en daken. Onze dakreinigers zorgen ervoor dat alle bladeren en overig afval vakkundig van het dak worden verwijderd. Lekkage in uw dak of dakgoot kan ervoor zorgen dat water langs de muur stroomt, waardoor schimmels en andere ongewenste effecten kunnen ontstaan in de muur, die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Daarnaast kan een slechte regenwaterafvoer ervoor zorgen dat houtrot toeslaat. Het is daarom verstandig uw dakgoot jaarlijks te laten reinigen! Indien u het wenst, plaatsen wij bladvangers in de afvoerpijp om verstoppingen tegen te gaan. Wij staan u bij in het reinigen van daken en goten in Leiden en omgeving, zowel bij laag- als hoogbouw. Neem voor een afspraak direct contact op met ons via 070 - 207 50 67 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.