Verstopping in de badkamer?

Het is de bedoeling dat de badkamer in uw woning een prettige ruimte is, waar u zich kunt opladen voor een nieuwe dag of waar u juist optimaal kunt ontspannen. Een verstopte doucheputje bijvoorbeeld kan dit gevoel echter ernstig verstoren.

Door uw gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan. Uw doucheputje kan verstopt raken of er kan een verstopping ontstaan in uw wastafel, toilet, bad of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiëne leidt dit al snel tot een blokkade. Met dit probleem kan ATF Loodgieter & Onderhoud u helpen. Neem contact met ons op via 070 - 207 50 67 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Ontstoppen van sanitair in Leiden

Is uw wasbak verstopt? Beginnende verstoppingen kunt u vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Een ernstige verstopping in de badkamer kunt u echter beter overlaten aan specialist. In Leiden en omgeving hebben wij veel ervaring met ontstoppen, van bad en douche ontstoppen tot toilet en wasbak ontstoppen, we verhelpen gegarandeerd het probleem.

Ontstoppen in de badkamer gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer.